loading

e-Recepció

Solució de Carteria, gestió d’expedicions i digitalització, que inclou la gestió i atenció de trucades i visites.
Prestacions de gestió de fluxos, missatgeria i digitalització
Tecnologia
Excel·lència del servei

Prestacions incloses

e-Recepció inclou les prestacions de gestió de missatgeria (per mitjà del nostre exclusiu model web e-Courier Management) i les funcionalitats de la nostra solució de Cartería, i digitalització.

La nostra solució inclou la gestió i atenció de trucades i visites, així com altres funcions de suport degudament regulades mitjançant el corresponent SLA, com ara la gestió de sales de reunió, places d’aparcament o altres.

Tecnologia

Plataforma GIO que integra totes les funcionalitats per a una gestió eficient del servei.

Excel·lència en el servei

Estabilitat dels equips de treball, imatge i gestió de les contingències.


És notícia

The Mail Company gestiona la Carteria i Recepció de Novus Building

Més info

Oracle també contracta el nostre servei de recepció

Més info

Servei de Recepció per a la Notaria Francisco Miras

Més info

Testimonis

Electrolux

Ángeles Ruza Rodriguez

CFO – Controller de Electrolux Professional

“The Mail Company porta més d’una dècada donant suport a Electrolux Professional en la nostra recepció i missatgeria, el que demostra l’alt grau de satisfacció per part nostra, motiu pel qual una altra de les empreses del grup, Electrolux España, va començar l’any passat a treballar amb ells.

La rapidesa en la resposta, la qualitat de les seves gestions, la seva continuada innovació i el seu afany per millorar han fet que en tot aquest temps el nombre d’incidències hagi estat mínim, la qual cosa ens anima a afrontar el futur amb total garantia d’èxit”

SAP

Itziar Carreras

Facility Coordinator Spain, GFM – Global Facility Management, SAP España

“Vull remarcar el treball, implicació i satisfacció respecte al personal que tenim a la gestió del servei de Recepció a les nostres oficines: fan una gran tasca i proporcionen un servei excel·lent als nostres clients i empleats, donant la imatge de nivell i professionalitat requerida per SAP.

The Mail Company em dóna la tranquil·litat de treballar amb grans professionals, que em donaran les millors solucions de Serveis, amb una excel·lent gestió, i que respondran ràpidament i eficaç a qualsevol necessitat, com han fet sempre.”