loading

RSC

RSC

Pensem que el nostre primer compromís com a empresa és el de generar riquesa i benestar en el territori en què treballem, per mitjà de la creació de llocs de treball amb estabilitat contractual i salarial. El perfil de la nostra activitat ens permet, a més, oferir oportunitats laborals al col·lectiu de joves, que integrem en plantilla i als quals proporcionem una base estable de desenvolupament professional a llarg termini.

També treballem per preservar el medi natural i fomentar la justícia social, col·laborant en projectes d’entitats diverses.

Els nostres projectes socials

Buscamos Reyes Majos

Aquesta iniciativa de la Fundación Mi Aportación capta voluntaris per concedir un desig de la Carta als Reis a una persona adulta en situació sòcio-econòmica desfavorable i el 2019 va beneficiar més de 1.500 persones de diverses zones d’Espanya. Des de 2012 The Mail Company col·labora amb aquesta campanya efectuant la recollida i lliurament gratuïts dels paquets de la modalitat “Reyes Majos Corporativos” (grups de voluntaris que hi participen des de diferents empreses del país).

Edga-Terramar Open for Wheelchair Golfers

Des de la seva primera edició el 2014, -denominada llavors European Challenge for Wheelchair Golfers- som el principal patrocinador d’aquest torneig de golf organitzat exclusivament per a jugadors paraplègics o amb lesions medul·lars que utilitzen cadira de rodes. Des de fa dos anys forma part del circuit de l’EDGA (European Disabled Golf Association).

Raid solidari Uniraid

The Mail Company ha assumit el patrocini de “Team Bonache” i “Habibi”, equips que han participat a Uniraid 2017, 2018 i 2019. Uniraid és un raid solidari que se celebra anualment al Marroc y en el qual els participants, tots estudiants universitaris, han de completar set etapes amb l’objectiu de travessar el país de nord a sud i lliurar més de 30 kg de material solidari a les aldees del desert.

La nostra tasca ambiental

  • Desenvolupem solucions per a la minimització de l’impacte ambiental de l’activitat dels nostres clients. Entre aquestes destaquen especialment la carteria digital i el projecte d’entregues en format paperless.
  • Hem implantat un sistema de gestió del medi ambient, certificat conforme a l’estàndard ISO 14001.