loading

Innovació

INNOVACIÓ EN SERVEIS I MODELS DE GESTIÓ

Som pioners en el desenvolupament de solucions per a la millora de l’eficiència dels fluxos documentals i de paqueteria a les organitzacions.

Hem desenvolupat la plataforma GIO, tecnologia innovacora i exclusiva que permet als nostres clients gestionar les seves necessitats de forma integrada i optimitzar la gestió. Descobreix GIO.

Carteria digital

Ja el 2015 The Mail Company llança al mercat la seva innovadora i exclusiva solució de Carteria Digital, que harmonitza els mons físic i digital i passa de la gestió dels documents a la gestió de la informació. Gràcies a aquesta solució la informació circula de forma ràpida i segura, i està accessible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any i ¡des de qualsevol lloc!

Veure més

Carteria

The Mail Company va introduir a la península ibèrica el servei professionalitzat de carteria, avui amplament utilitzat per edificis de negocis, seus corporatives i parcs empresarials. La carteria centralitza les operacions de recepció, registre i posterior recollida o entrega de documents i paquets a l’interior de les instal·lacions, aportant valor als inquilins o corporacions mitjançant un servei eficient, fiable i segur.

Veure més

Paperless

The Mail Company –dintre de la seva estratègia Paperless– va implantar el 2016 la captura de firmes dels receptors mitjançant dispositius electrònics, cosa que ha reduït dràsticament l’ús de paper a les seves operacions alhora que ha millorat la traçabilitat. Aquests dispositius permeten actualitzar en temps real la informació de la distribució interna, a la qual hi tenen accés tots els nostres usuaris.

e-Courier Management

Creada el 2014, e-Courier Management és una solució única al mercat que permet a les empreses tant la gestió operativa com econòmica dels seus serveis de missatgeria. Procurant estalvis des del primer moment, permet la traçabilitat de costos en temps real, la reenginyeria i l’homogeneïtzació del portfoli de serveis de l’organització i aporta no solament estalvis de fins al 30%, sinó una total visibilitat i control de les operacions.

Veure més

L’eficàcia d’aquest model va ser reconeguda per la prestigiosa revista espanyola Actualidad Económica el 2016 com una de les 100 millors idees innovadores de l’any.