The Mail Company col·labora com a Empresa “Supermaja” a la campanya solidària “Reyes Majos”

Per novè any consecutiu, The Mail Company es fa càrrec dels enviaments dels regals dels “Reyes Majos”.
Més de 2300 voluntaris envien regals a persones en situació desfavorable per Nadal.

La Fundació Miaportación organitza per dotzè any consecutiu la seva campanya solidària “Buscamos Reyes Majos” per complir centenars de somnis amb l’ajuda dels seus voluntaris.
Des de fa dotze anys, pocs dies abans de Nadal, centenars de voluntaris es converteixen en “Reyes Majos” i envien els regals solidaris a diferents entitats socials d’Espanya. La seva missió és complir els desitjos nadalencs de persones adultes que es troben en situació desfavorable o que necessiten una mica d’afecte. Persones sense llar, famílies immigrants, persones grans o persones amb discapacitat intel·lectual que viuen a residències escriuen la seva carta als reis i, gràcies a la màgia dels “Reyes Majos”, veuen complert un dels seus desitjos.
Perquè tota aquesta il·lusió sigui possible, la Fundació Miaportació s’encarrega de cercar persones solidàries que vulguin convertir-se en “Reyes Majos” i rebre una de les cartes de la campanya. En concret, aquesta edició compta amb l’ajuda de més de 2300 “Reyes Majos” i 15 Empresas “Majas”, que participen rebent cartes a les seves oficines. A més, per sisè any consecutiu, The Mail Company col·labora com a Empresa “Supermaja” en fer-se càrrec dels enviaments dels regals dels “Reyes Majos” que participen des de la seva empresa. I Glovo també torna a participar aquest any facilitant enviaments de regals de “Reyes Majos” particulars. El projecte es fa amb la col·laboració de diferents entitats socials d’Espanya, que proporcionen les cartes de la campanya, escrites per les persones usuàries. Aquest any compten amb la participació de 36 entitats socials de Barcelona, ​​Madrid, València, Gijón i Múrcia. Totes són entitats col·laboradores de la Fundació Miaportación i de la seva plataforma Miaportacion.org, una web de microdonacions on, gràcies a l’ajuda de particulars i algunes empreses, diàriament ajuden les entitats locals a cobrir les seves petites necessitats.
Com sempre, la implicació de les entitats socials i de tots els “Reyes Majos” ha estat aclaparadora, però aquest any, és especialment il·lusionant ja que, gràcies a la feina de les entitats socials i a la solidaritat de tots els voluntaris, s’ha pogut gairebé duplicar el nombre de cartes i de regals del Nadal anterior, que ha passat de 1700 a 2300 “Reyes Majos”.