The Mail Company continuarà sent patrocinador Bronze d’IFMA Espanya un any més

Luis del Barrio rep el reconeixement de la mà de Marc Blasco, vocal de la Junta Directiva d’IFMA Espanya i Sponsor de la Comissió de Col·laboradors i Patrocinadors.

The Mail Company ha renovat per un any més el seu acord de patrocini en modalitat Bronze amb IFMA Espanya. Com a reconeixement, la companyia va rebre el segell que l’acredita com a Empresa Compromesa amb el Desenvolupament del Facility Management a Espanya, esdeveniment que va tenir lloc en el marc del Fòrum Anual de Patrocinadors d’IFMA Espanya celebrat a Madrid el 9 de setembre.

La companyia ha estat col·laboradora activa de l’associació des de 2015 i patrocinadora Bronze durant els últims tres anys. “Estem encantats de continuar col·laborant amb IFMA Espanya, una associació amb la qual tenim tants objectius en comú i que ens ha ajudat a posicionar-nos de manera rellevant en el mercat del Facility Management com a especialistes en gestionar i optimitzar els fluxos d’informació i documentació que rep i envia una organització “, manifesta Luis del Barrio, director de Negoci de la companyia. “La nostra intenció és continuar en aquesta línia perquè estem convençuts que junts assolirem els objectius comuns més fàcilment“, afegeix.

The Mail Company és membre de l’entitat des de fa prop de vint anys, havent format part de l’associació original SEFM (Societat Espanyola de Facility Management), que es va integrar a IFMA el 2011. “Estem molt satisfets amb la distinció rebuda, que reconeix la nostra tasca de més d’una dècada de promoció i difusió del Facility Management“, manifesta del Barrio.

IFMA Espanya és el capítol espanyol de l’Associació Internacional de Facility Management (International Facility Management Association) i té com a objectiu promoure el coneixement d’aquesta professió i del valor afegit que aporta al món empresarial i a la societat. Nascuda el 2002, l’entitat compta amb més de 850 associats que van des de professionals independents i Facility Managers d’empreses a empreses proveïdores de serveis o de consultoria. L’edició 2021 del Fòrum de Patrocinadors d’IFMA Espanya, amb més de 75 assistents, va acollir els representants de les seves més de 50 empreses patrocinadores i col·laboradores per abordar els reptes futurs del sector.