1.700 persones en situació desfavorable rebran un any més el regal dels “Reis Macos”, amb la col·laboració de The Mail Company

1.700 persones sense llar, famílies immigrants, gent gran o persones amb discapacitat intel·lectual que viuen en residències veuran un dels seus desitjos complerts gràcies a la màgia dels “Reis Macos”. Aquesta és la campanya nadalenca que la Fundació Miaportación impulsa anualment i en la qual The Mail Company col·labora ininterrompudament durant els últims vuit anys.

Perquè això sigui possible, la Fundació Miaportación ha buscat persones solidàries que volen convertir-se en aquests Reis Macos especials i rebre una de les cartes escrites per persones en situació desfavorable, per fer-los un regal. Tot i el delicat context que vivim a causa de la pandèmia, la resposta dels Reis i les Empreses Maques participants ha estat de màxima implicació, fins al punt que en menys de 72 hores s’han aconseguit els més de 1.700 voluntaris que es necessitaven per a la campanya i el nombre d’empreses participants és el més gran de totes les edicions.

Més Empreses Maques que mai

Aquest any la iniciativa compta amb la participació dels empleats de tretze Empreses Maques que s’han sumat a la campanya per viure l’experiència en equip. Com cada any, The Mail Company col·labora com a “Empresa Supermaca” en fer-se càrrec de la recollida i lliurament de tots aquests paquets, la xifra l’any passat es va acostar a l’mig miler.

Tota la campanya es realitza amb la col·laboració de 23 entitats socials de Barcelona, ​​Madrid, València i Gijón amb les quals, des de fa anys, la Fundació Miaportación col·labora en la seva tasca d’ajudar entitats locals a cobrir les seves petites necessitats diàries, gràcies a l’ajuda de donacions de particulars i algunes empreses. Els 1.700 beneficiaris de la iniciativa són persones ateses per alguna d’aquestes entitats.