Tecnologia per “virtualitzar” tot el que arriba a la oficina

El Economista

15 juny 2020

Les oficines reben aquests dies milers de cartes, valises, sobres amb documentació i documents, tot i que molts treballadors realitzen les seves activitats laborals des dels seus propis domicilis. Perquè res de tot això es perdi, The Mail Company proposa gestionar aquests fluxos de documentació física perquè els destinataris tinguin coneixement del material que físicament els espera sobre les seves taules. Així, la companyia ofereix la seva solució de Carteria Digital (DMR-Digital MailRoom), ara el servei DMR Flash, una versió lite del seu sistema de recepció i distribució electrònica de la documentació, dissenyada per a la seva implementació (en tot just una setmana) a les empreses que teletreballen.

Desenvolupada específicament per fer front a aquesta conjuntura, DMR Flash és una solució que combina tecnologia i processos per digitalitzar tota la documentació rebuda i distribuir-la electrònicament a través d’un sistema de safates digitals a les quals els usuaris autoritzats poden accedir de forma remota les 24 hores del dia. L’operativa documental de DMR Flash comprèn l’obertura, classificació, digitalització, indexació, distribució, arxiu i custòdia temporal de tots els documents rebuts, activitats que es desenvolupen en els Centres de Procés Documental que The Mail Company té a Barcelona i Madrid. “El servei DMR Flash està dissenyat per a implantar-se ràpidament i és ideal com a fase transitòria fins a l’activació d’un servei DMR complet amb totes les seves funcionalitats”, explica Luis del Barrio, director de Negoci de The Mail Company. Efectivament, la companyia ha aconseguit reduir fins a una setmana el procés d’implantació, de manera que “és una solució molt adequada per a les empreses que estan teletreballant sense tenir resolta la gestió dels fluxos de documentació, que continuen arribant a les oficines”, assegura del Barrio.

Anar a la publicació