The Mail Company presenta DMR Flash: la primera solució de Carteria Digital d’implantació ràpida

Cartería digital

The Mail Company, la companyia que va llançar el 2015 a Espanya la solució pionera de Carteria Digital (DMR-Digital MailRoom), presenta ara DMR Flash, una versió “lite” del seu sistema de recepció i distribució electrònica de la documentació, dissenyada per a la seva implementació en temps rècord a les empreses que teletreballen.

Cartes, valises, sobres amb documentació, etc. continuen arribant diàriament a les oficines, però … com fer-los arribar als destinataris que teletreballen d’una forma ràpida i eficient? La crisi sanitària produïda pel COVID-19 ha accelerat la implantació del teletreball en moltes organitzacions, però part d’elles no compten amb solucions que els permetin gestionar aquests fluxos de documentació física, el que pot afectar el ritme de la seva activitat.

Desenvolupada específicament per fer front a aquesta conjuntura, DMR Flash és una solució que combina tecnologia i processos per digitalitzar tota la documentació rebuda i distribuir-la electrònicament a través un sistema de safates digitals a les quals els usuaris autoritzats poden accedir de forma remota les 24h del dia. Per atendre les necessitats actuals de les organitzacions, The Mail Company ha aconseguit reduir a una setmana el temps d’implantació en aquesta solució.

L’operativa documental de DMR Flash comprèn l’obertura, classificació, digitalització, indexació, distribució, arxiu i custòdia temporal de tots els documents rebuts, activitats que es desenvolupen en els Centres de Procés Documental que The Mail Company té a Barcelona i Madrid.

El servei DMR FLASH està dissenyat per a implantar-se ràpidament i és ideal com a fase transitòria fins a l’activació d’un servei DMR complet amb totes les seves funcionalitats“, explica Luis del Barrio, director de Negoci de The Mail Company. Efectivament, la companyia ha aconseguit reduir fins a una setmana el procés d’implantació, de manera que “és una solució molt adequada per a les empreses que estan teletreballant sense tenir resolta la gestió dels fluxos de documentació, que continuen arribant a les oficines“, assegura del Barrio.

El servei DMR ofereix traçabilitat total sobre la documentació, des de la seva recepció en els Centres de Procés de Documents que The Mail Company té a Madrid i Barcelona, ​​fins als accessos i les accions realitzades pels usuaris en cada document digitalitzat.