The Mail Company, reconeguda per IFMA Espanya per la seva tasca en el desenvolupament del Facility Management

Reconocimiento de IFMA a The Mail Company

The Mail Company ha vist reconeguda la seva tasca de més d’una dècada de promoció i difusió del Facility Management.

El passat dijous 20 de febrer, en un esdeveniment celebrat al Parc Empresarial Las Mercedes de Madrid, Luis del Barrio, director de Negoci, va rebre un segell que acredita The Mail Company com a Empresa Compromesa amb el Desenvolupament del Facility Management a Espanya.

Del Barrio va rebre el segell de mans de Lorena Espada, presidenta d’IFMA Espanya. El lliurament es va realitzar dins de l’edició anual del Fòrum de Patrocinadors i Empreses Col·laboradores, un esdeveniment en el qual es va reconèixer la tasca d’altres quaranta empreses que patrocinen IFMA Espanya.

Luis del Barrio es va mostrar “molt agraït per un reconeixement a una professió cada vegada més important en la gestió de qualsevol actiu immobiliari i que continuarem donant suport des de la nostra empresa“.

IFMA Espanya, de la qual The Mail Company és col·laboradora, és el capítol espanyol de la International Facility Management Association i té com a objectiu promoure el coneixement d’aquesta professió i del valor afegit que aporta al món empresarial i a la societat.

Ho fa a partir de tres eixos: esdeveniments de qualitat, formació qualificada i investigació. Per això compta amb 14 comissions que actuen com a grups de treball. IFMA Espanya, que va néixer el 2002, compta amb més de 850 associats que van des de professionals independents a facility managers d’empreses i empreses proveïdores de serveis o de consultoria.