The Mail Company col·labora en la segona edició del torneig de golf social per a joves Open Ron In One

Open Ron in One

Nova col·laboració de The Mail Company amb l’esport i els joves. Després patrocinar diferents tornejos internacionals de golf adaptat i també diversos equips en diferents edicions del ral·li universitari Uniraid, ara col·laborem en la celebració el II Open Ron In One, torneig de golf social, no competitiu, que es desenvoluparà el proper dissabte 19 d’octubre a les instal·lacions del Club de Golf Terramar (Sitges).

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, el II Open Ron In One torna a ser una iniciativa del Comitè Juvenil del Club de Golf Terramar que busca apropar als joves de Barcelona la pràctica d’aquest esport. Per això ja hi ha inscrits més de 75 jugadores i jugadores d’entre 18 i 35 anys que formaran 21 equips d’entre 3 i 4 persones, els qui atacaran 9 forats, en lloc dels 18 habituals, el que el farà més amè per a aquells que no practiquen golf habitualment. La modalitat serà Scramble Medal Play.

A més dels aspectes esportius, el II Open Ron In One és un esdeveniment lúdic que conclourà amb un dinar al qual s’esperen l’assistència de més de 100 persones, i inclou també el lliurament de nombrosos premis i una gran festa final.