GIO-NEOS: més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques per a la gestió de les Notificacions Electròniques Obligatòries

GIO-NEOS, la solució desenvolupada per The Mail Company per a la gestió integral i centralitzada de les Notificacions Electròniques Obligatòries de les administracions públiques, ja realitza més de 75.000 accessos mensuals a les seus electròniques només deu mesos després del seu llançament.

GIO-NEOS està donant resposta a una important inquietud de les empreses espanyoles després de l’entrada en vigor de les lleis 39/2015 i 40/2015, que els exigeixen mantenir les seves comunicacions amb l’Administració a través de mitjans electrònics, quelcom complex tenint en compte que cada empresa té relació amb diverses administracions públiques (ajuntaments, diputacions, comunitats autònomes, ministeris, Agència Tributària, Seguretat Social, Direcció General de Trànsit) que utilitzen diverses plataformes tecnològiques amb diferents nivells de compliment.

Aquest divers entorn administratiu multiplica el temps dedicat a recopilar les Notificacions Electròniques Obligatòries (NEOs) i també els potencials riscos de sanció per incompliment de terminis, el que fa especialment interessant per a una empresa comptar amb una solució integral, centralitzada i segura per a la gestió de les notificacions.

GIO-NEOS integra els tres principals processos
La solució de The Mail Company integra els tres principals processos de l’obligatòria relació telemàtica amb les administracions públiques: accés i descàrrega de notificacions electròniques, classificació i distribució interna, així com la presentació de respostes i escrits davant les seus electròniques competents i el Registre Electrònic Comú.

GIO-NEOS automatitza el dipòsit d’escrits en el Registre Electrònic Comú, facilitant i agilitzant la presentació de documents per a la seva tramitació amb destinació a qualsevol òrgan administratiu de l’Administració General de l’Estat, organisme públic o entitat vinculat o dependent d’aquests. Això permet la presentació directa de requeriments i notificacions rebudes dels organismes adherits al Sistema d’Interconnexió de Registres (SIR).

La transformació digital, un pas més a prop
GIO-NEOS forma part de les noves línies de negoci desenvolupades per de The Mail Company en l’àmbit de la transformació digital, el que permet als usuaris de les mateixes accedir a un conjunt de solucions que els ajudaran a guanyar eficiència i productivitat, reduint costos, a partir de l’eliminació del paper.

GIO-NEOS és un mòdul específic per a la gestió de les notificacions electròniques inclòs a la Plataforma tecnològica GIO -Gestió integrada d’operacions-, amb la qual The Mail Company ha realitzat en quatre anys més de 20 milions de transaccions. “GIO està sent un element clau per millorar l’eficiència dels serveis i sobretot per impulsar la transformació digital de les empreses“, manifesta José Manuel Castellvi, CEO de The Mail Company.