Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company, segon classificat a la categoria scratch a l’IWGOC 2018 celebrat a Palma de Mallorca

Sebas Lorente

Un cop més Sebas Lorente ha demostrat que és un dels millors jugadors del món de golf en cadira de rodes. La mostra, la seva targeta final després de la seva participació a l’International Wheelchair Golf Open Championship IWGOC 2018, celebrat aquest cap de setmana al mallorquí Club de Golf Son Antem.

Sebas ha finalitzat en segon lloc a la categoria scratch per a jugadors que juguen amb les dues mans i en sisena posició en l’scratch general amb voltes de 8 i 10 punts stableford, respectivament. El guanyador a les dues categories ha estat l’holandès Richard Kluwen i el segon classificat a la categoria general va ser l’argentí Mariano Tubio.

La bona classificació de Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company, té encara més mèrit si tal com explica “per una cadena d’inconvenients, no vaig poder participar en l’entrenament de dijous, de manera que tant divendres com dissabte vaig sortir al camp descobrint els forats a mesura que anava arribant a ells. El camp es trobava en bones condicions i malgrat el precedent de dies anteriors, la pluja tot just va aparèixer durant la competició. Aprofitant que Son Antem compta amb dos recorreguts, el primer dia es va jugar al camp aquest i el segon a l’oest”.

Sebas Lorente va ser l’únic participant espanyol d’un torneig que va acollir 41 jugadors provinents d’Alemanya, Finlàndia, Brasil, Suïssa, Àustria, Bèlgica, Austràlia, Argentina, Espanya, Portugal, Suècia, Israel, França, Noruega, USA, Regne Unit, República Txeca, Sud-àfrica i Holanda. El lliurament de premis es va realitzar el dissabte 17 al Palma Aquarium.

Properes parades, Work Place Summit d’IFMA i un torneig a l’Algarve
En qualitat d’ambaixador de The Mail Company, Sebas Lorente té dos compromisos de diferent índole aquest mes de novembre. El més proper serà demà dimarts 20 de novembre on farà una xerrada sobre L’impacte de la motivació i el lideratge en la productivitat en els entorns de treball, en l’edició barcelonina Work Place Summit 2018. Quant a tornejos de golf, Sebas Lorente participarà entre el 23 i el 24 de novembre al EDGA Algarve Open que tindrà lloc al Golf Resort Vila Sol d’aquesta regió portuguesa.