El golfista i conferenciant motivacional Sebas Lorente, ambaixador de The Mail Company

Sebas Lorente   Sebas Lorente

Sebas Lorente, excampió d’Europa de golf en cadira de rodes, serà l’ambaixador de The Mail Company i representarà la companyia en diferents esdeveniments esportius i empresarials que tindran lloc en els propers mesos.

La relació entre The Mail Company i Sebas Lorente es remunta a 2014, any en què l’empresa va patrocinar l’European Challenge for Wheelchair Golfers (ECWG), la primera competició europea organitzada exclusivament per a jugadors que utilitzen cadira de rodes, impulsada per Sebas Lorente. Després de l’èxit de la primera convocatòria, altres iniciatives similars es van succeir en diversos països europeus i el 2016 l’European Disabled Golf Association (EDGA) va incorporar la competició en el seu calendari oficial. The Mail Company ha estat patrocinador principal de la prova durant les seves quatre edicions.

“L’esperit de superació, el coratge i la passió pel que fem són valors que Sebas encarna i que a The Mail Company compartim, per la qual cosa estem molt orgullosos que hagi acceptat actuar com a ambaixador de la nostra marca, i no només en competicions esportives, sinó també en fòrums del nostre sector”, assegura José M. Castellví, CEO de The Mail Company.

“En els últims anys The Mail Company s’ha convertit en un aliat imprescindible per impulsar el golf en cadira de rodes i donar-li el lloc que li correspon dins de l’esport adaptat. Estic molt content que m’hagin elegit com a ambaixador de la seva marca i espero que puguem continuar caminant junts en el futur per promocionar aquest esport”, manifesta Sebas Lorente.

Com a ambaixador, Sebas Lorente participarà a l’International Wheelchair Golf Open de Palma de Mallorca (15-17 de novembre) i a l’Algarve Open (Portugal, 23-25 ​​novembre) lluint la marca The Mail Company, i donarà una conferència motivacional el 20 de novembre en el marc del Work Place Summit d’IFMA Espanya a Barcelona, ​​esdeveniment del qual l’empresa n’és copatrocinador principal.