The Mail Company patrocina Sebas Lorente en la seva participació al Campionat Europeu Individual de Golf Adaptat

   

El jugador català de golf en cadira de rodes Sebas Lorente, patrocinat per The Mail Company, va obtenir el cinquè lloc de la seva categoria en el Campionat Europeu Individual de Golf Adaptat disputat a la localitat portuguesa de Troia del 6 al 8 de juny.

Sebas Lorente va ser l’únic espanyol participant en la categoria de cadira de rodes, que va ser dominada enterament per jugadors holandesos: Richard Kluwen es va proclamar campió, mentre que Jurgen Boon i Monique Kalkman es van endur la medalla de plata i bronze, respectivament.

El també espanyol Juan Postigo va revalidar el títol de campió en la categoria A (handicap de joc inferior a 18,5), mentre que Daphne Van Houten va aconseguir el títol de la categoria Femenina.

Aquest any l’esdeveniment va ser organitzat per primera vegada en una col·laboració entre l’European Disabled Golf Association (EDGA) i l’European Golf Association (EGA), de manera que també per primera vegada es van atorgar medalles EGA als guanyadors individuals de les tres categories.

Al marge del suport econòmic, aquest any he tingut l’honor i satisfacció d’acompanyar i assistir el jugador durant tota la prova. Tota una experiència vital que m’ha permès conèixer en profunditat la realitat del golf adaptat, que va molt més enllà de la idea que ens podem arribar a fer les persones que tenim la fortuna de no patir una discapacitat“, explica José Manuel Castellví, director general de The Mail Company. “La il·lusió, el sacrifici i la capacitat de superació d’aquests jugadors, que en moltes ocasions no disposen de suport econòmic, demostren el potencial humà i la gran quantitat de treball que queda per fer“, conclou Castellví.

The Mail Company porta recolzant el golf adaptat des de 2014, any en que va patrocinar l’European Challenge for Wheelchair Golfers, la primera competició europea organitzada exclusivament per a jugadors paraplègics o amb lesions medul·lars que utilitzen cadira de rodes, incorporada el 2016 en el calendari oficial de la EDGA i que la companyia ha esponsoritzat durant quatre edicions.