febr. 04, 2018 Notícia, Notícies i Media

GIO assoleix 18 milions de transaccions

Després de quatre anys de ple funcionament, la nostra plataforma de gestió integrada d’operacions (GIO) ha arribat a la xifra de 18 milions de transaccions. Si bé el major percentatge correspon a serveis de Carteria tradicional i e-Courier Management, comencen a tenir un pes important els ítems relacionats amb la Transformació Digital, que inclouen la distribució electrònica de la solució de Carteria Digital i les Comunicacions Certificades Digitals.

GIO és la plataforma tecnològica exclusiva per als nostres clients que els permet gestionar els seus serveis de forma integrada i aconseguir la màxima eficiència mitjançant eines per al control de la despesa i informació de gestió en temps real que els permeten reduir el cost de l’operativa d’administració de documents i optimitzar la gestió.