oct. 13, 2015 Notícia, Solucions

Nou servei de Comunicacions certificades online

13/10/2015

Envieu les comunicacions certificades i contractes en línia a través de la plataforma GIO. The Mail Company llança al mercat el nou servei Comunicacions certificades online, que permetrà als clients la tramesa electrònica de tots els seus documents certificats, contractes i notificacions legals amb total seguretat i idèntica validesa que la dels mitjans tradicionals.

El nou servei optimitzarà els vostres costos i simplificarà els vostres processos logístics, de manera que per primera vegada podreu realitzar aquest tipus de comunicacions per mitjans electrònics d’una forma ràpida i flexible sense restar validesa legal, i mereixent consideració de prova davant de qualsevol litigi.

Una solució per a cada necessitat

El servei de Comunicacions certificades onlilne inclou totes les opcions d’enviament que la vostra organització pugui requerir en cada moment, siguin a través de tecnologia e-mail, SMS o fax.

La nostra gamma de solucions inclou: e-mail certificat, SMS certificat, Fax certificat, Contracte e-Mail, Contracte SMS i Acord SEPA.

Un tercer de confiança és l’encarregat de la certificació de les comunicacions.

Com funciona?

Cada vegada que requeriu l’enviament d’una comunicació certificada online, heu de gestionar-ho a través de la nostra plataforma GIO (integrada en totes les solucions de The Mail Company), que s’ocuparà de lliurar la vosra comunicació al destinatari en el format que sol·liciteu. El destinatari rebrà un avís i podrà descarregar el contingut del vostre enviament. Un cop realitzat l’accés, disposareu d’un certificat amb valor probatori amb el text enviat, data i hora d’accés, dades del destinatari i resultat. Aquestes dades quedaran emmagatzemades en els servidors del nostre partner i podreu accedir-hi durant cinc anys.

A més, si ho desitgeu, podreu sol·licitar testimoni notarial per reforçar el valor probatori en un potencial procés judicial.